Nu te… intinde pana la epuizare atunci cand faci exercitii cu benzi elastice de fitness!

Nu te… intinde pana la epuizare atunci cand faci exercitii cu benzi elastice de fitness!

Ai o munca sedentara si nu stii cum sa contracarezi efectele adverse? Lucrezi mult in fata calculatorului si ai observat deja cateva schimbari care te ingrijoreaza in „atitudinea” corpului tau?

Cateva exercitii cu benzi elastice fitness de la Sport-Mag.ro in pauzele de lucru te pot „debloca”. Acestea aduc numeroase beneficii musculaturii si incheieturilor, aparatului cardiovascular si rezistentei fizice. In plus, sunt articolele fitness cel mai usor de transportat si depozitat! Le poti lua cu tine oriunde, la birou, in parc sau in vacanta.

De la simplu la complex, benzile alaturi de tine

Nu te lasa pacalit de dimensiunile acestor echipamente si nu le subestima puterea. Cu un set de benzi elastice de fitness poti efectua o gama foarte variata de exercitii, de diferite grade de dificultate, rezultatele obtinute fiind spectaculoase, intr-un timp scurt. Poti antrena atat planul superior, cat si cel inferior al corpului, imbunatatind circulatia sanguina, activitatea pulmonara si cardiaca si capacitatea de oxigenare a organelor interne. De altfel, anumite exercitii ofera un masaj intern extrem de benefic pentru muschi si organe.

benzi elastice fitness
benzi elastice fitness

Desi multi cred ca aceste articole actioneaza doar asupra musculaturii pieptului si bratelor, abordarea este total eronata. Seturile de benzi elastice fitness pot fi utilizate si pentru tonifierea picioarelor, fesierilor, spatelui si abdomenului. Cu acest echipament complex poti antrena perfect intregul corp! Exercitiile dezvoltate de profesionistii care au studiat calitatile acestui produs te vor ajuta sa realizezi programe variate, cu diverse combinatii. Este recomandat ca la achizitionarea benzilor sa iti faci o idee si despre variantele de antrenament prin care poti extrage toate avantajele acestui produs deosebit de eficient.

In general, pachetele comandate vin cu cateva propuneri de utilizare, exemplificate grafic in manualul ce insoteste produsul. Iti vei putea contura astfel o idee despre cateva dintre exercitiile de baza pe care le poti aborda folosind benzile. Daca vrei mai mult, insa, va trebui sa descoperi si din alte surse informative ce alte posibilitati de antrenament ofera acest articol atat de versatil.

Antrenamente full-body cu seturile de benzi

Stiai ca in sporturile de competitie se apeleaza frecvent la acest echipament, pentru pregatirea muschilor inainte de efort? Este ideal pentru antrenamentul aerobic, pentru reabilitarea si dezvoltarea musculara. Utilizarea regulata a benzilor imbunatateste conditia fizica, creste flexibilitatea articulatiilor si ajuta la arderea grasimilor. La achizitionarea unui set, poti beneficia de 6 benzi elastice de diferite niveluri de rezistenta, prin care sa diversifici cat mai mult antrenamentul, atingandu-ti obiectivele propuse.

Introdu exercitiile efectuate cu benzi elastice fitness si in etapa de incalzire! De asemenea, daca te pasioneaza exercitiile de pilates, aerobic sau gimnastica, poti include cu succes banda in programele specifice acestor activitati.

Iata, asadar, o alternativa perfecta de inlocuire a altor dispozitive de antrenament care consuma spatiu sau pun presiuni pe incheieturi si articulatii! Acest produs este ideal pentru exercitiile la domiciliu, ajuta la tonifierea muschilor intregului corp si imbunatateste rezistenta, concentrarea si flexibilitatea. Mai mult decat atat, il poti utiliza si in programele de reabilitare fizica, atunci cand corpul nu trebuie supus unor eforturi mult prea intense.

Produsele din aceasta categorie sunt fabricate din materiale de calitate, ce le asigura durabilitatea si rezistenta in timp. Intinde, dar nu pana la epuizare, seturile de benzi elastice de fitness si vei dobandi o forma fizica de exceptie.