Pentru cea mai buna calitate, alege anvelopele Continental

Pentru cea mai buna calitate, alege anvelopele Continental

Indiferent daca iti place sa mergi cu bicicleta pe munte sau sa faci tururi pe motor prin diverse orase, vrei, cu siguranta ca echipamentul pe care il folosesti sa nu te lase la greu. Si acesta lucru se refera la absolut orice piesa a bicicletei sau motocicletei tale. Cu toate acestea, am putea spune cu certitudine ca cele mai importante dintre acestea sunt cauciucurile din dotare. Anvelopele te tin pe drum in siguranta, iti ofera stabilitate la viteze mari, pe terenuri nu tocmai prietenoase. Pentru ca meriti cea mai buna calitate, incearca anvelopele Continental. Acestea sunt atat durabile cat si rezonabile din punctul de vedere al pretului, iar aceste doua atributii sunt valori importante pentru orice sofer pe doua roti.

Compania germana Continental, produce cele mai bune cauciucuri pentru biciclete si motociclete de peste 140 de ani. Inca din momentul in care s-au lansat pe piata cu anvelope pentru trasuri si biciclete, au livrat produse de cea mai buna calitate. In ziua de astazi acestia sunt larg extisti pe piata auto-moto, fabricand o gama larga de produse pentru masini si nu numai. Despre anvelopele Continental se stie ca acestea sunt facute sa indure cele mai vitrege conditii si chiar si asa sa dea un randament excelent. Un exemplu in acest sens sunt bicicletele care concureaza la Tour Du France, care, majoritatea sunt echipate cu anvelope Continental.  Aceasta este cea mai faimoasa cursa de biciclete din lume, intinzandu-se pe 3500 kilometri si care masoara din toate punctele de vedere abilitatile si enduranta unui ciclist de performanta. Continental nu doar ca ii sprijina pe cei mai buni dar contribuie si la performanta acestora. Mark Cavendish, unul dintre cei mai buni sprinter din lume, concureaza folosind anvelope Continental. In turul din 2009, Mark a castigat 6 etape din Tour du France, inclusiv cea finala de pe Champs Elysees. Nu putem spune ca anvelopele bicicletei sale i-au asigurat victoria, dar sigur au contribuit destul.

Te-ai astepta ca pentru anvelope de talie mondiala sa platesti un pret considerabil mai mare decat pentru altele. Un pantof pe care il promoveaza un basketbalist celebru este clar mai scump decat alte marci de pe piata. Insa anvelopele facute de Conti nu sunt cu nimic mai scumpe decat celalte pe care le gasim pe piata. Astfel, devin o afacere buna pentru oricine incearca sa parcurga o distanta considerabila, fara sa fie nevoit sa isi schimbe anvelopele. Nu e neaparat sa cheltui o avere pentru un produs de calitate daca stii cum sa il alegi.

In functie de bicicleta ta, pretul anvelopelor Continental poate varia substantial? City Ride Bike Tire, este un cauciuc pentru o bicicleta de oras care se poate folosi pentru locomotie usoara sau in scop recreational. Are un profil ceva mai neted decat cele de teren, si rezistenta mult mai mare pe asfalt. Daca trebuie sa te incadrezi intr-un buget anume, atunci trebuie sa stii ca are si un pret extrem de bun. Iar daca stii cum sa iti cauti dealerii online, poti obtine si discounturi avantajoase. Un cauciuc care se potriveste foarte bine unui mountain bike este anvelopa Explorer. La fel de ieftin ca cel de oras, dar creata special pentru teren moale si noroios, este ideala pentru un maraton de-a lungul tarii.

Iar daca ai nevoie de mai mult decat un cauciuc pentru o bicicleta recreationala si esti iubitor de performanta, tot Conti iti ofera unele dintre cele mai bune anvelope din lume, iar pretul acestora este cam de trei ori cat al cauciucurilor de oras. Cu alte cuvinte, indiferent ce tip de ciclist esti, exista cu siguranta un set de anvelope Continental care sa ti se potriveasca, la un pret mai mult decat ok.