Secretele unei epilari cu laser de succes

Secretele unei epilari cu laser de succes

Epilarea cu laser este privita ca o investitie in ceea ce priveste timpul, rabdarea si banii pe care ar trebui sa ii platesti.

Dar imagineaza-ti ca nu va mai trebui sa te razi sau sa te epilezi cu ceara. Vrei sa mergi la plaja? Nicio problema! Mergi la o intalnire si iti doresti sa porti acea rochie scurta care iti place atat de mult? Cu siguranta poti face asta fara a fi nevoita sa te razi inainte de a iesi pe usa. Asa ca spune la revedere riscului de a te taia cu lama in timp ce te razi si durerilor pe care le provoaca epilarea cu ceara.

Inainte de orice, trebuie sa stii ca parul corporal si facial este absolut normal. Cu toate acestea, epilarea este o alegere personala pe care oricine o poate face din anumite motive precum preocuparile cosmetice sau de igiena.

Indiferent de motiv, tratamentul de epilare definitiva cu laser Brasov ar merita lua in considerare. Dar inainte de a te supune acestei proceduri, afla aceste secrete pentru a avea parte de un tratament cat mai eficient si de rezultate care sa dureze cat mai mult timp.

​Evita sa te expui la soare inainte de sesiunile de epilare cu laser.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru a te pregati pentru tratamentul de indepartare a parului cu laser este sa eviti expunerea excesiva la soare. Asta inseamna sa porti protectie solara zilnic, chiar daca nu planuiesti sa petreci timp afara. Expunerea la soare iti poate face pielea mai sensibila, ceea ce poate crea disconfort in timpul tratamentului. De asemenea, poate provoca arsuri solare, care pot fi urmate de hiperpigmentare sau cicatrici.

​Trebuie sa faci mai multe sedinte pentru a obtine rezultatele dorite.

Odata ce incepi acest proces, cel mai bine este sa ramai consecventa. Epilarea cu laser este cea mai eficienta atunci cand se face pe parcursul mai multor sesiuni. Asta pentru ca laserul vizeaza pigmentul din foliculul de par si este nevoie de mai multe sesiuni pentru a epuiza acel pigment. Asadar, daca iti doresti rezultate de lunga durata, fii pregatita sa mergi la mai multe tratamente.

​Intreaba ce tip de tratament ti se potriveste cel mai bine.

Vei dori sa cercetezi diferitele lasere disponibile in clinicile de infrumusetare, deoarece nu toate sunt la fel. Fiecare tratament de epilare cu laser are propria sa eficacitate si potentiale efecte secundare. In cele din urma, tipul de tratament pentru indepartarea parului cu laser va depinde de zona corpului care necesita epilare. De exemplu, aparatul laser L’Ortec Medical, Infinity 1200 Upgrade de la G-Beauty Salon din Brasov ofera mai mult confort si rezultate mai bune, deoarece produce un fascicul mai lung, ceea ce inseamna ca sunt necesare mai putine impulsuri. Ca urmare, este ideal pentru tratarea suprafetelor mari de piele, neafectand tesutul delicat al pacientului. Mai putine impulsuri inseamna, de asemenea, mai putina durere si rezultate mai durabile decat cele pe care le ofera un laser IPL.

​Recresterea parului este normala.

Multi oameni cred ca, odata ce se epileaza cu laser, nu va mai trebui sa se rada niciodata. Nu este intotdeauna cazul. Desi poate reduce cresterea parului in timp, de obicei nu il poate stopa definitiv. Iar acest lucru este absolut normal. Se asteapta ca parul sa creasca din nou dupa cateva luni de la finalizarea tratamentului de epilare cu laser, insa nu la fel de gros si de des ca inainte.