Un parfum îndrăzneț

Un parfum îndrăzneț

Parfumul potrivit poate fi mai mult decât un parfum și dacă acesta este în concordanță cu tine și cu momentul zilei sau ocazia pentru care îl vei folosi, acesta rezonează discret și transmite mesaje subtile.

Se spune despre parfum că trebuie să evoce cele mai frumoase amintiri, el putând fi considerat un elixir al vieții. Există amestecuri care amintesc de copilărie, marea iubire sau o seară de neuitat lângă mare. Dar atunci când cumperi parfumuri de firmă, de cele mai multe ori ești copleșit de selecția uriașă care stă pe rafturile nesfârșite ale parfumeriei sau ale magazinului online.  Poți alege parfumuri dinamice și îndrăznețe sau dulci și suave, poți alege orice parfum ți se potrivește și care rezonează cu tine astfel încât purtându-l să te facă să te simți bine și încrezătoare..

Vorbind la figurat, aceasta înseamnă:

  • Un parfum dulce transmite delicatețe și feminitate și susține percepția unei femei tandre, foarte feminine.
  • Un parfum cu o notă parfumată a lemnului de mandarină, tutun și cedru, pe de altă parte, are un efect mai proaspăt și mai interesant.

Poți afla ce parfumuri orientale sunt potrivite pentru tine găsind anumite caracteristici care se potrivesc cu personalitatea și stilul tău. De exemplu, ești sportivă, visătoare, naturală sau extrovertită? Fă o listă cu aceste lucruri personale și ține cont de ele atunci când vrei să îți cumperi un parfum potrivit. Dacă vei ajunge într-o parfumerie, toate aceste caracteristici pot fi de folos unui vânzător bun, care îți poate face sugestii sau anumite recomandări. Sau, dacă vei cumpăra online, ține cont și de aspectul ambalajelor și flacoanelor atunci când îl alegi. Pentru că, dacă un parfum este „îmbrăcat” în modul sau în stilul tău, atunci sunt șanse mari să îți placă și parfumul.

5 sfaturi utile despre parfum și cantitatea ce trebuie utilizată

  • În timpul zilei, nu aplica parfum pe zonele expuse, cum ar fi părul sau zonele deschise ale pielii, ci mai degrabă pulverizează discret pe zonele clasice: în decolteu, sub îmbrăcăminte, în spatele urechii, sub linia părului sau pe cotul brațului și încheieturii mâinii.
  • Rămâi la același număr de pufuri, chiar dacă tu nu mai poți simți mirosul.
  • Vara, când temperaturile sunt ridicate, parfumurile se dezvoltă mai puternic, deci este mai bine să alegi un parfum mai ușor sau să reduci cantitatea folosită.
  • În sezonul rece, aplică un parfum estival care te va face să te simți mai vesel dimineața și poți utiliza parfumuri mai intense seara.
  • Parfumul tău ar trebui să fie vizibil numai la distanță de braț.

Pielea ta și dezvoltarea individuală a parfumului

Modul în care se simte un parfum pe tine depinde nu numai de compoziția sa, ci și de natura pielii, temperatura și concentrația parfumului. O apă de toaletă are așa-numita piramidă a mirosului de note de vârf și de mijloc, dar nu nota de bază a unei ape de parfum, care durează mai mult și continuă să emane întreaga zi. Acest lucru este important de știut, deoarece parfumurile se dezvoltă mai puternic pe o piele grasă și la temperaturi mai ridicate.