Vaze cristal Bohemia: iată 3 modele care ne-au impresionat

Vaze cristal Bohemia: iată 3 modele care ne-au impresionat

Cristalul de Bohemia a acaparat atenția întregii lumi prin frumusețea și eleganța pe care o emană. Multe obiecte decorative au fost create din acest cristal, și aici putem aminti de seturi de pahare cristal, vaze sau chiar și rame foto. Printre cele mai frumoase obiecte decorative lucrate din cristal de Bohemia sunt vazele de cristal, pe care le găsiți la Class Gifts.

Ce modele de vaze poți achiziționa de la magazinul Class Gifts?

Mai întâi vom discuta despre brandul Class Gifts și ce poziție are acesta pe piața românească de obiecte decorative. Class Gifts este un magazin dedicat obiectelor decorative din argint și cristal de Bohemia.

Ce anume poți achiziționa de la Class Gifts? Pentru început, Class Gifts s-a înființat din dorința de a oferi oamenilor produse de calitate. Printre aceste produse de calitate amintim de vaze cristal Bohemia și seturi de pahare pentru băuturile preferate. Ce fel de vaze cristal putem achiziționa de la Class Gifts?

Ne-am gândit să îți întocmim o listă cu trei cele mai frumoase vaze de cristal de la ClassGifts. În această ordine de idei, vom discuta despre următoarele modele:

  1. Vază Bohemia model Ocean 30 cm
  2. Vază Taurus B-Style 30 cm Bohemia Crystalite
  3. Vază Perseus B-Style 30 cm Bohemia Crystalite

Vaza Bohemia model Ocean 30 cm și cui i-o putem dărui

Atunci când ne hotărâm să achiziționăm un anumit obiect, ne gândim în primul și primul rând pentru cine îl cumpărăm. Este cineva din familie, un prieten, un coleg de la locul de muncă? Beneficiarul cadourilor noastre influențează foarte mult produsul pe care urmează să îl cumpărăm pentru el.

Luând în considerare criteriul menționat anterior, și vazele de cristal Bohemia pot fi dăruite în funcție de persoana beneficiară. De exemplu, vaza de cristal Bohemia model Ocean este o vază menită să fie dăruită unei prietene apropiate. Eleganța și rafinamentul acesteia fac din acest model să fie unul adecvat pentru o prietenă bună.

O vază de cristal nu impresionează doar prin frumusețea pe care o înfățișează. Calitatea materialului din care este lucrată reprezintă un alt avantaj pentru care merită să fie achiziționată. Și nu în ultimul rând, prietenii bunii merită să fie răsfățați doar cu cele mai frumoase și luxuriante produse.

 

 

Vaza Taurus B-Style 30 cm Bohemia Crystalite pentru o colegă de muncă

Zilele de naștere sunt serbate în orice context, inclusiv la locul de muncă. Mai ține-ți minte cum la școală duceam bomboane colegilor atunci când era ziua noastră de naștere/onomastica? Același lucru se petrece și la locul de muncă, doar că în acest caz sunt implicați adulții.

Dacă te afli în situația în care o colegă de muncă își serbează ziua și este cineva la care ții, oferă-i în dar un cadou excepțional. Un astfel de cadou excepțional este vaza Taurus B-Style 30 cm Bohemia Crystalite. Un cadou mai frumos decât o vază de cristal nu există!

Această vază din cristal de Bohemia va reprezenta, pentru colega ta, un simbol al respectului pe care îl ai față de ea. Colegialitatea la muncă este un factor care modifică felul în care oamenii se comportă și se simt. Cu cât te înțelegi mai bine cu ceilalți, cu atât ești și tu mai fericit.

Vaza Perseus B-Style 30 cm Bohemia Crystalite

În cele din urmă am ajuns și la ultima vază din lista noastră, vaza Perseus B-Style 30 cm Bohemia Crystalite. Această vază am lăsat-o la urmă pentru a-i putea aprecia mai atent frumusețea. Class Gifts îți pune la dispoziție doar obiecte decorative de calitate, iar vazele de cristal Bohemia se numără printre acestea.

Vaza Perseus B-Style 30 cm Bohemia Crystalite este o vază pe care o poți dărui oricărei persoane dragi ție. Dacă este ziua mamei, îi poți dăruit o astfel de vază minunată. Dacă se întâmplă ca prietena ta să se mute la o nouă casă, îi poți dărui un cadou neasemuit!

Așadar, care sunt motivele pentru care să achiziționezi vaze de cristal de la Class Gifts?

  • Class Gifts deține o varietate de modele
  • Prețurile sunt accesibile si corecte
  • Poți cumpără de pe site-ul lor de oriunde din tara
  • Livrarea se face în mai puțin de 24 de ore!