Gaseste simplu si rapid avocatul de care ai nevoie

Gaseste simplu si rapid avocatul de care ai nevoie

Gasirea unui avocat poate fi dificila, dar nu trebuie sa fie neaparat asa. Exista multe modalitati utile de a gasi un avocat bun, atata timp cat stii unde sa te uiti. In timp ce internetul si anunturile locale pot oferi informatii de baza – cum ar fi numele avocatului, numarul de telefon si locatia biroului – aceste resurse sunt adesea limitate in profunzimea informatiilor pe care o ofera. Prin urmare, cel mai bun mod de a localiza un avocat in zona dvs. poate fi de a accesa una din urmatoarele metode.

Recomandari

Prietenii si rudele pot fi o modalitate excelenta de a gasi un avocat in zona dvs., sau chiar si accesarea site-ului https://www.avocat365.ro/avocat/dreptul-familiei. Nu numai ca pot reda experienta de prima mana cu avocatul, dar va pot oferi o perspectiva asupra practicilor de afaceri ale avocatului, a manierelor si a onorariilor.

Tineti cont, totusi, ca problema juridica poate fi diferita de cazul membrilor familiei, care poate afecta daca avocatul prietenului sau al membrilor familiei este potrivit pentru dvs. Cu toate acestea, este un inceput. Si avocatul prietenului sau al membrilor familiei va poate indrepta, eventual, la un alt avocat in reteaua sa, daca este necesar.

Barou

Baroul poate fi o modalitate buna de a localiza un avocat in statul dvs. Cele mai multe site-uri ale Asociatiei Baroului contin liste complete de avocati licentiati pentru a practica in statul respective. In majoritatea cazurilor, puteti cauta avocati dupa nume, locatie si zona de practica juridica.

Organizatii juridice de voluntariat

In plus fata de asociatiile de barou, majoritatea statelor au organizatii juridice voluntare care va pot ajuta sa gasiti un avocat bun. Aceste organizatii, care includ adesea asociatiile de barou minoritare, societatile de asistenta juridica si alte institutii, ar putea sa se concentreze asupra reprezentarii unui anumit tip de client, cum ar fi veniturile mici sau accentul juridic special, cum ar fi imigratia sau dreptul familiei.

Servicii de recomandare a avocatului

Serviciile de recomandare a avocatului va pot ajuta sa va directioneze la avocatii din zona dvs., pe baza anumitor criterii, in principal de practica sau pe servicii speciale, cum ar fi imigratia, violenta domestica sau asistenta juridica. Poti gasi si alte informatii utile pe https://www.ziaruldeiasi.ro.

Deoarece serviciile de recomandare a avocatului sunt similare cu listele de carti telefonice, cu toate acestea, este posibil sa nu primiti informatii despre experienta sau nivelurile de calificare ale avocatului. Ca atare, va recomandam sa verificati numele avocatilor apeland la un alt serviciu de recomandare al avocatului care ofera o perspectiva mai buna a practicii unui avocat.

Anunturi

Anunturile despre serviciile unui avocat pe care le-ati citit si auzit in ziare si radioul pot oferi cateva avantaje utile in ceea ce priveste avocatii din zona dvs., dar este posibil sa trebuiasca sa faceti niste constatari suplimentare pentru a determina reputatia si experienta unui avocat. In timp ce cu siguranta nu face rau sa contactati un avocat pe care il gasiti printr-o reclama, trebuie sa fiti intotdeauna pregatiti sa puneti cateva intrebari importante in timpul „interviului” cu avocatul.

Cautare pe Internet

Atunci cand apelati la internet, este posibil sa puteti identifica un avocat in zona dvs. introducand in motorul de cautare anumite cuvinte cheie. Tineti cont, totusi, ca nu exista nici o filtrare a cautarilor pe Internet si probabil ca veti avea mai multe raspunsuri de la site-uri diferite.