6 avantaje oferite de saltelele din spumă cu memorie

6 avantaje oferite de saltelele din spumă cu memorie

 

Căutați salteaua perfectă pentru a dormi minunat? De la saltele cu arcuri până la saltele fabricate din spumă de latex, există atât de multe opțiuni diferite disponibile pe piață astăzi, încât alegerea poate fi grea. Mulți oameni au descoperit că o saltea din spumă cu memorie oferă o combinație câștigătoare care aduce susținere, confort și durabilitate. De fapt, spuma cu memorie este o opțiune populară și accesibilă în întreaga lume.

La Mattro.ro găsiți cea mai variată gamă de saltele din spumă cu memorie și puteți alege salteaua dorită.

Iată 6 beneficii ale unei saltele din spumă cu memorie pe care merită să le cunoașteți înainte de face o achiziție:

1. Este grozavă pentru toate pozițiile de dormit

Dormiți mai des pe burtă? Stați întins pe o parte? Trebuie să stați drept pe spate pentru a adormi? Sau prefer poziții diferite de dormit pe parcursul nopții?

Indiferent care ar fi răspunsul, o saltea din spumă cu memorie este potrivită pentru poziția de dormit preferată. Deoarece spuma cu memorie este un material foarte rezistent, poate găzdui o gamă largă de modele de presiune și poate oferi un sprijin egal părților corpului. De exemplu, cei care dorm pe spate se pot bucura de o saltea care îi să-și mențină coloana vertebrală dreaptă, în timp ce cei care dorm pe spate și pe lateral se pot bucura de un sprijin constant pentru contururile și articulațiile lor.

2. Oferă un somn odihnitor

Un mare avantaj al spumei cu memorie este capacitatea de a vă ajuta să dormiți mai mult și mai bine. Saltelele din spumă cu memorie sunt concepute nu doar pentru a susține corpul, ci și pentru a-l relaxa, rezultând un somn mai odihnitor, care va dura toată noaptea.

O altă caracteristică minunată a spumei cu memorie este capacitatea sa de a reduce transferul de mișcare. În timp ce mișcarea pe o zonă a unei saltele cu arcuri este transferată rapid și vizibil în tot patul, mișcarea pe o saltea cu spumă cu memorie este de obicei izolată într-o secțiune a patului.

3. Este durabilă și rezistentă

Saltelele din spumă cu memorie au printre cele mai lungi durate de viață, ca produs. De fapt, saltelele din spumă cu memorie de înaltă calitate pot rezista până la 20 de ani! Chiar și spuma de densitate medie are o durată de viață medie de 7 până la 10 ani.

Este mare diferență față de saltelele cu arcuri, care pot dura doar 5 sau 6 ani înainte de a fi înlocuite. Desigur, un motiv pentru care saltelele din spumă cu memorie sunt atât de rezistente este că nu au deloc arcuri.

Mai mult decât atât, saltelele cu spumă cu memorie tind să-și păstreze în mod eficient forma pentru mulți ani.. Saltelele din spumă cu memorie nu se lasă la fel de mult în timp în comparație cu saltelele cu arcuri, din cauza materialului lor puternic, dar flexibil.

4. Reduce durerea și disconfortul

Suferiți de dureri articulare sau de artrită? Poate e vorba de o leziune a coloanei vertebrale? Dacă da, stratul superior moale al unei saltele cu arcuri vă va provoca probabil un mare disconfort, deoarece oferă un sprijin minim în locurile în care aveți nevoie de rezistență, în timp ce o astfel de saltea este rigidă în toate locurile în care aveți nevoie de flexibilitate.

Saltelele din spumă cu memorie sunt acoperite cu un material rigid, dar flexibil (de obicei fabricat din poliuretan) care se va mula contururilor corpului, oferind suport maxim pentru articulații și coloana vertebrală. Acest aspect duce la o presiune mult mai mică asupra corpului și la o experiență de somn mult mai plăcută.

5. Poate ajuta la reducerea simptomelor alergice

Spuma poliuretanică este construită cu un model dens de fibre. Acest model este foarte rezistent la alergenii obișnuiți, cum ar fi mucegaiul, mucegaiul, acarienii de praf, părul de la animale de companie, deoarece împiedică acumularea acestora în pat. Salteaua din spumă cu memorie poate contribui la combaterea alergiilor și chiar la prevenirea lor.

6. Oferă un nivel  controlat de temperatură

Ați observat că unele saltele par să fie concepute doar pentru un anumit sezon din an? De exemplu, unele saltele țin cald în timpul iernii, dar insuportabil de cald în timpul verii; în timp ce alte saltele nu păstrează suficientă căldură. În schimb, saltelele cu spumă cu memorie utilizează tehnologia specială pentru a oferi o experiență de somn confortabilă pe tot parcursul anului.

Concluzii

Dacă beneficiile spumei cu memorie v-au stârnit interesul , puteți alege saltele iSleep, o opțiune excelentă de saltea din spumă cu memorie. Achiziția unei saltele din spumă cu memorie poate fi o investiție care aduce satisfacție, în ceea ce privește sănătatea, energia și starea de bine.