Bidonul cu apa plata la 19 litri, cel mai bun prieten de dimineata. Iata de ce!

Bidonul cu apa plata la 19 litri, cel mai bun prieten de dimineata. Iata de ce!

Foarte multi oameni au obiceiul ca, imediat dupa ce se trezesc de dimineata, sa bea un pahar cu apa. Desi, cel mai probabil, gestul este unul instinctiv, determinat de senzatia de deshidratare instalata peste noapte, utilitatea sa pentru organism este mai mare decat si-ar putea imagina oricine. Nu trebuie sa ne crezi pe noi: acest lucru este confirmat inclusiv de Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, fost director al Spitalului de Urgenta Bagdasar Arseni din Bucuresti, in care a lucrat 50 de ani, timp in care a efectuat peste 23.000 de operatii pe creier, inclusiv la pacienti de numai doua zile.

„Pentru mentenanta unui creier sanatos, totul trebuie facut pas cu pas: de la trezirea de dimineata, cat mai devreme, la deschiderea geamului si inspiratie, de la primele miscari de inviorare la prima apa, care iti curata organismul (…) Eu beau doua pahare de apa la temperatura camerei. Primul curata organismul, din toate punctele de vedere, iar al doilea umple vasele de sange, impingand in corp tot ceea ce se numeste energie (…) Iar, pe parcursul zilei, fac tot posibilul sa beau peste 2 litri de apa”, a declarat reputatul neurochirurg, intr-un interviu recent.

Ideea nu este noua, fiind expusa de Dr. Ciurea si intr-o postare pe Facebook, din urma cu un an si jumatate. „Trei elemente sunt esentiale pentru buna functionare a creierului, iar ele nu costa nimic – apa, oxigen, odihna. Apa ajuta sistemul vascular, curata ‘deseurile’, imbunatateste starea celulelor, regleaza temperatura si de aici efectele pozitive: imbunatateste memoria, atentia, revigoreaza intregul organism. Dimineata, cand ne trezim, recomand sa bem doua pahare cu apa. Este ‘combustibilul’ de care avem nevoie pentru a functiona optim”, scria renumitul medic, in aprilie 2021.

H2On, cea mai buna apa plata la 19 litri

Sfaturile neurochirurgului sunt extrem de pretioase, insa trebuie tinut cont ca, in tara noastra, apa de la robinet nu este intotdeauna potabila. In aceste conditii, apa plata la 19 litri reprezinta cea mai buna varianta, din toate punctele de vedere: calitate, pret, modalitate de livrare etc. Compania romaneasca H2On livreaza, acasa sau la birou, in toata tara, bidoane cu apa plata la 19 litri 100% microbiologic pura si netratata prin clorinare (intrucat legea interzice procedeul respectiv). Brand-ul a fost distins cu premiul Superior Taste Award, acordat de catre prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles – Belgia (2019, 2020, 2021 si 2022 – cu 3 stele, punctaj maxim).

Bidoanele cu apa plata la 19 litri furnizate de catre H2On costa numai 23 de lei, ceea ce inseamna un pret per litru de doar 1,21 lei (mult mai redus decat in toate celelalte variante de ambalaje, spre exemplu sticle de 0.33, 0.5, 1, 2 sau chiar 5 litri). In plus, compania fondata si condusa de catre Nathaniel Geana asigura transportul gratuit, nu impune obligativitatea semnarii unui contract si nici o livrare minima lunara.

De altfel, antreprenorul este si el un sustinator al hidratarii in cantitati suficiente, insa chiar pluseaza fata de Dr. Ciurea. „Apa este singurul lichid care aduce sanatate. Restul – sucurile, berea si celelalte – aduc gust, fericire, o stare de bine. Toate reclamele de la televizor ne spun sa consumam ‘minimum 2 litri de apa pe zi’, insa nu ne ofera si un maxim. Din punctul meu de vedere, recomandarea ar fi de 4 litri pe zi. Eu imi impun sa consum aceasta cantitate zilnic din bidonul cu apa plata de 19 litri, in ciuda programului incarcat”, spune proprietarul H2On.