De unde vine traditia bradului de Craciun?

De unde vine traditia bradului de Craciun?

Se spune ca bradul de Craciun si traditia decorarii dateaza din Germania secolului al XVI-lea. Cu toate acestea, a fost mai mult o traditie locala in zona din jurul orasului Freiburg, Berna si Strasbourg pana la sfarsitul anilor 1700, cand traditia s-a raspandit in Germania si in alte tari.

Dar, de fapt, primul brad de Craciun decorat pentru a fi expus in public dateaza din 1510, din Riga, regatul Livovienilor (Letonia si Estonia). Se spune ca primul brad de Craciun danez a fost folosit pe domeniul Holsteinborg din sud-vestul Zealandiei in 1808.

Brazi de Craciun artificiali?

Brazii de Craciun artificiali devin din ce in ce mai populari. De obicei, economisiti bani, deoarece bradul poate fi folosit an de an. Bradul din plastic va avea o forma dreapta si perfecta, care este adesea cea mai dificila parte atunci cand se gaseste un brad de Craciun natural, pentru ca fiind crescut in natura, are unele imperfectiuni. Nu trebuie sa aruncati bradul si economisiti efortul de a aspira acele, iar pe depozituldebrazi.ro puteti gasi numeroase  tipuri de dimensiuni diferite pentru a se potrivi tuturor interioarelor.

Ce presupune livrarea si instalarea acestora?

Toti brazii de Craciun artificiali sunt livrati intr-o cutie de carton cu maner, astfel incat il puteti transporta cu usurinta acasa. Fiecare brad este livrat cu o baza metalica pe care este insurubata partea inferioara a bradului. Brazii de Craciun au ramuri suspendate, ceea ce inseamna ca ramurile sunt atasate de trunchiul bradului de Craciun si, prin urmare, trebuie doar sa fie desfacute la despachetare. Brazii de Craciun artificiali vin in mai multe straturi, astfel incat puteti desface cate un strat pe rand atunci cand montati bradul de Craciun. In acest fel, va asigurati ca veti putea desfasura fiecare ramura, ceea ce face ca bradul sa fie mai plin si mai real.

Cum decoram bradul de Craciun artificial

Bradul artificial de Craciun poate fi decorat cu orice decoratiune de Craciun pe care o doriti, dar decoratiunile nu trebuie sa fie prea grele pentru ramurile usoare. Se poate adauga o instalatie pentru a ilumina si mai mult bradul si a-i conferi atmosfera potrivita pentru Craciun.

Incepeti Craciunul cu un brad de Craciun artificial cu lumini LED

Va doriti un brad de Craciun frumos in acest an – dar nu vreti un brad real care isi pierde acele? Atunci acest brad artificial de Craciun de la The Old Pharmacy este o alegere excelenta. Frumosul brad de Craciun are un aspect realist si masoara 150 cm in inaltime, astfel incat veti obtine un brad de Craciun de dimensiuni medii, cu spatiu pentru o multime de decoratiuni de Craciun pe cele 435 de ramuri. Perfect pentru cei care isi doresc un brad de Craciun care sa nu ocupe toata sufrageria, dar care sa raspandeasca totusi multa veselie de Craciun.

Depozitarea bradului artificial

Dupa ce bradul de Craciun a fost impodobit pe tot parcursul lunii decembrie, este o idee buna sa il impachetati din nou si sa il depozitati pentru anul viitor si nu numai. Bradul de Craciun este impachetat strat cu strat, infasurand ramurile in jurul centrului bradului. Puteti alege fie sa va impachetati bradul in cutia de carton in care a fost livrat, fie sa cumparati o punga pentru brad pentru a depozita bradul artificial de Craciun. Este important ca bradul sa fie tinut uscat.