Pe www.brazicraciun.net oamenii poposesc cu ganduri bune

Pe www.brazicraciun.net oamenii poposesc cu ganduri bune

Daca in padurea de brazi, oamenii se duc cu topoare manati de  ganduri rele,  pe www.brazicraciun.net ei intra cu ganduri bune.

Este pacat sa te duci acasa la bradul natural, sa ii curmi viata, ca sa te bucuri de el cateva zile si dupa aceea sa fie aruncat la gunoi! Pomul este complet lipsit de aparare, iar omul trebuie sa dea dovada de maxima empatie, mai ales ca are alternativa: exista brazi artificiali de Craciun la inaltimea dorita si care corespund in totalitate dorintei cumparatorilor.

Copilul padurii nu a avut timp sa se dezvolte suficient, ca este taiat si adus in casele oamenilor, iar aici se usuca deoarece a pierdut legatura cu radacinile si cu solul care ii asigura hrana si apa.

Bradul de Craciun este copilul padurii, fiindca nu este un copac falnici, dezvoltat suficient, ci un pom de 1,8 m sau de 2 m care este impodobit si are rolul de a infrumuseta vietile tuturor in perioada magica a Craciunului.

Consider ca oamenii ar trebui sa invete sa respecte padurile, cand se duc in ospetie, cum respecta gazdele pe care le viziteaza. Niciodata nu ne ducem la un prieten sau la o ruda cu gandul de a-i face rau, ci respectam normele stabilite in casa aceea pe care o vizitam. La fel ar trebui sa facem si in padure si niciodata sa nu:

-culegem flori care sunt protejate de lege si pe cale de disparitie

-scrijelim coaja copacilor, fiindca le putem produce grave imbolnaviri

– taiem pomii

-rupem crengi la intamplare, desi nu ne folosesc la nimic

-culegem ciupercile cu radacina cu tot

-aruncam in padure gunoaie.

Pe site-ul magazinului brazicraciun.net oamenii intra cu ganduri generoase, fiindca au decis ca de Craciunul viitor sa inlocuiasca bradul natural, care este copilul padurii, dupa cum spuneam, cu unul artificial care nu moare niciodata si nu da nastere niciunui dezechilibru, prin prezenta lui in casele oamenilor.

Trebuie sa fim constienti de faptul ca un brad natural mai putin inseamna:

-mai putin oxigen, respectiv diminuarea calitatii aerului

-praf mai mult si gaze nocive mai multe

-teren mai alunecos.

Magazinul prezentat mai sus stie sa isi atraga clientii si sa ii determine sa cumpere mai multi brazi artificiali de inaltimi diferite si avand aspecte diferite.

Este un merit al acestui comerciant faptul ca magazinul este aprovizionat excelent cu marfa de cea mai buna calitate si variata.

Iti doresti in casa o copie a bradului din padure pe care l-ai crutat prin gestul tau? Il gasesti pe site-ul magazinului.

Gasesti modele de brazi cu aspect nins si cu conuri maronii, in cazul in care iti place acest gen de pomi de Craciun.

Pe site exista si brazi moderni din fibra de sticla, care nu mai au nevoie de instalatie. Plata se face la livrare, iar marfa comandata este adusa la adresa specificata in formularul de comanda in maximum doua zile.

Suportul metalic si rezistent este inclus in pret, astfel ca nu aveti altceva de facut decat sa primiti coletul, sa montati bradul artificial si sa il impodobiti cu drag.