Sfaturi pentru livrare flori online

Sfaturi pentru livrare flori online

Sunt șanse să vă îndreptați spre primul serviciu de livrare de flori online pe care îl veți găsi, să alegeți cel mai ieftin aranjament floral și să îl expediați la adresa dorită. Nu faceți asta! Tot ceea ce veți sfârși prin a face în acest proces este să trimiteți flori ieftine celor dragi, iar acest lucru riscă să le transmită un mesaj greșit. În schimb, încercați să găsiți cea mai bună ofertă de pe piață care implică cele mai frumoase flori. În acest fel, veți reuși să economisiți destul de mult din suma de facturare, fără a permite în același timp să se facă vreun compromis în ceea ce privește calitatea achiziției florale.

Sfaturi ușoare pentru o livrare online eficientă în limita bugetului dvs:

Haideți să aruncăm o privire asupra unor sfaturi simple care vă vor permite să trimiteți flori online celor apropiați și dragi, fără a vă afecta în vreun fel soldul bancar.

Începeți prin a comanda flori online:

Numai atunci când cumpărați flori online veți obține cele mai bune oferte pentru livrare. În cazul florăriilor locale, cheltuielile generale uriașe reprezintă o mare problemă, în timp ce florile pe care le livrează rareori îndeplinesc standardele de prospețime. Cu toate acestea, în cazul livrărilor online, le primiți de obicei direct din pepiniera cultivatorului. Tăiate dimineața și aranjate în funcție de cerințele dumneavoastră, aceste flori sunt de obicei trimise și livrate înainte de a începe să se ofilească. Acest lucru vă asigură că primiți cele mai proaspete flori, în timp ce absența unui intermediar reduce semnificativ costurile. Tot ceea ce se află între ele este un site web care se ocupă de serviciile de livrare de flori. Există numeroase astfel de site-uri unde puteți obține cele mai bune oferte pentru achizițiile florale online.

Livrarea în timpul săptămânii este mai bună decât în weekend:

Dacă alegeți să vă livrați florile în timpul săptămânii (de luni până vineri), veți economisi mult la cheltuielile de livrare. În unele locuri, vi se va cere să plătiți o sumă semnificativ mai mare pentru a face livrări sâmbăta. De asemenea, țineți cont de faptul că duminica este zi liberă pentru majoritatea florăriilor. Așadar, dacă faceți o livrare luni, există o posibilitate clară să vi se livreze flori care au fost tăiate cu câteva zile mai devreme. Cea mai proaspătă livrare este cea care se face între marți și vineri.

Optați pentru flori de sezon:

În timp ce navigați pe un site pentru a găsi aranjamentul de flori potrivit pentru a trimite, începeți prin a face o căutare sub fila „flori de sezon”. Probabil că veți da peste ea sub diferite denumiri, cum ar fi Best Sellers, Flori de vânzare sau Flori de primăvară. Acestea sunt produsele florale în trend la momentul comenzii și vor fi probabil cea mai bună alegere datorită a trei motive:

Multe dintre aceste flori vor fi probabil disponibile, astfel încât o situație de criză este puțin probabilă

Vor avea o longevitate mai bună, deoarece florile sunt cele mai puternice atunci când se află în anotimpul lor corespunzător

Cu o abundență de flori de sezon, florarii sunt dornici să le vândă înainte ca acestea să devină vechi. Acest lucru le face să fie cele mai ieftine cumpărături de pe piața online.

Dacă există o ocazie specială, plasați o comandă din timp:

Florăriile online au tendința de a majora prețurile produselor lor (mai ales cu taxele de livrare) dacă o ocazie specială, cum ar fi Ziua Mamei sau Ziua Îndrăgostiților, este la tot pasul. Cu toate acestea, plasând comanda cu cel puțin o săptămână înainte de sosirea unor astfel de momente de sărbătoare, vă veți permite să economisiți la taxele de livrare. În plus, există și posibilitatea să aveți parte de o ofertă excepțională!

Faceți o achiziție uriașă:

Când spun „uriașă”, mă refer la achiziționarea unor flori în valoare de aproximativ un an de zile. Deși poate părea aparent o nebunie, există numeroase servicii de livrare de flori online care au recurs la această strategie. Un aranjament floral variabil pentru fiecare lună a anului și cadouri florale lunare sunt câteva dintre ofertele atractive pe care le oferă. Destinatarul vizat va avea dreptul, de asemenea, la un buchet lunar cu cele mai proaspete flori din sezon. Adăugați o anumită personalizare a cardului cadou, astfel încât destinatarul dvs. să nu afle că ați făcut o achiziție în vrac (ceea ce înseamnă, de obicei, că încercați să economisiți bani)! Dacă sunteți reticent să urmați oricare dintre celelalte sfaturi, asigurați-vă cel puțin că îl urmați pe acesta cu toată seriozitatea, dacă sunteți serios în ceea ce privește economisirea banilor pe serviciile de livrare de flori online.